Metamorfose techniek

Dé prenatale therapie

2 lesdagen

KTNO: K11911

Studiebelasting: 3 uur

Vooropleiding niet nodig

HBO

Exclusief lunch 

Certificaat

€ 249,- 

De metamorfosebehandeling wordt in opleidingen vaak maar héél kort besproken en uitgevoerd. Maar er is zoveel meer over deze behandeling te vertellen en te doen.

Deze tweedaagse geeft je veel meer diepgang, visie en achtergrond over deze behandeling die zo goed inzetbaar is.

Het gaat om beweging, verandering, stroming. De reis begint bij de conceptie en het is aan onszelf of we openstaan of ons open willen stellen voor verandering. Als behandelaar ben je “onthecht/ los van de ander” en toch verbonden.

Voor cursisten die Verbinden met verlies gevolgd hebben is dit ook een mooie aanvulling.

Cursusinhoud

In deze 2-daagse training, leer je over de beginselen, de ontdekking van het prenatale patroon, de verschillende overeenkomsten in lichaam, ziel en geest, het bewegen, doen en denken, de invloeden materieel en immaterieel, de motivatie, de verandering en vooral ook inzetbaarheid en casussen in de praktijk.

Cursusgegevens
  • Locatie: Utrecht (juli)
  • Lesdagen: 2
  • Lestijden: 10.00 – 16.30 uur (9.45 uur aanwezig zijn)
  • Bij 100% aanwezigheid ontvang je het certificaat
  • Aangesloten bij het CRKBO en daarom vrijgesteld van BTW
Docenten


Rosalie Schippers – Voetreflex-, celzout-, massage- en manuele lymfedrainage therapeut, borstweefselbehandelaar, Life- en ondernemerscoach, docent/ trainer en spreker.

Verandering is voor mij herkenbaar maar niet altijd gemakkelijk geweest. De mens van nu is niet zo voor verandering, maar het is eigenlijk vaak wel gaande. Het is hoe je er mee omgaat en vooral hoe je ermee werkt naar de cliënt toe. De metamorfose behandeling is goed en vaak inzetbaar en de reacties van cliënten zijn bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan cliënten met PTSS, kinderen met verschillende disbalansen als onrust, angst, syndroom van down, bij elke vorm van verlies.

Cursusdata 2024

Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli – locatie Utrecht

 

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de cursus Metamorfose.

 

Stap 1 van 3