Inspirerende workshops en lezingen

Bezoek jij binnenkort één van de verrassende, energieke, lichaamsgerichte en professionele workshops? Of ben je geïnteresseerd in een lezing? Geef je op want ze zijn er speciaal voor jou: tot snel ziens!

Iedere workshop kent een kleine groep deelnemers. Daarom kom je in een prettige en vertrouwde sfeer. Bij alle workshops en lezingen staan kannen water en thee klaar.

Denk er wel even aan: aanmelden is verplicht. Onderaan deze pagina meld je je aan.

De locatie is makkelijk bereikbaar en je kunt gratis parkeren.

Borstgezondheid lezing en interactie

Als borstweefselbehandelaar krijg ik ‘gelukkig’ steeds meer aanvragen voor in de praktijk. Zelf heb ik ook mijn eigen ‘borsten’- verhaal. Hieronder daar zo een kleine introductie over.

Borsten gezond houden is zeer belangrijk, maar hoe doe je dat nou en wat kan je zelf doen? En wanneer is het verstandig naar een borstweefselbehandelaar te gaan? Ik vertel je daar alles over.

Mijn eigen korte intro over MIJN BORSTEN;
“Nee ik was geen vriendinnetje van ze. Ik bedoel dus met mijn borsten. Met cupmaat D in een strak balletpak elke dag, pfffff. Gevoelige borsten, 13 cystes in de linkerborst en net geen 10 in de rechterborst. De mammapoli bezocht, spuit zonder verdoving erin…… Je begrijpt het vast al ……. Het was een dingetje, een groot dingetje……

Wil jij mijn verhaal verder horen? Kom dan naar de borstgezondheid lezing. Ik ontmoet jou graag!

Lezing:  Rosalie Schippers
Dag: zaterdag 11 september 2021
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Kosten: gratis

Meditatie

 

Elk samenzijn is anders. Bezinning, meditatie en een moment voor jezelf.
Soms zullen er edelstenen neergelegd worden, de andere keer is er een stiltemeditatie, een inzichtkaart die van te voren wordt getrokken of een geleide
meditatie.

Laat je verrassen en ervaar die 45 minuten helemaal voor
jezelf!

Docent: Rosalie Schippers

15 september 2021 van 19.30 – 20.15 uur
15 oktober 2021 van 8.30 – 9.15 uur
15 november 2021 van 19.30 – 20.15 uur
15 december 2021 van 19.30 – 20.15 uur

max. 6 deelnemers
Kosten:  € 8,00

Kombucha maken – bruisend lekker

Als enorme kombucha fan en het plaatsen van wat foto’s heeft er voor gezorgd dat ik deze workshop heb ingepland. Er wordt beweerd dat het gezond is, maar uiteraard zijn ook hier geen wetenschappelijke bewijzen voor. Het is gewoon super lekker en heel gaaf om te zien wat er eigenlijk allemaal gebeurd. Kan ik jou ook enthousiasmeren om dit prachtig bruisende gefermenteerde drankje te laten maken? Je kan het in ieder geval proeven.

Ik zorg voor een SCOBY – Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast en de starter.

Jij neemt mee een 750/ 1000 ml goed afsluitbare pot. Dan kan je het makkelijker meenemen namelijk.

Docent: Rosalie Schippers
Dag: Zaterdag 11 september 2021
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
max. 8 deelnemers
Kosten: € 15,00

 

Ecstatic Dance avond

Een vorm van vrije beweging op het ritme van de muziek en dat 5 kwartier lang. Lekker bewegen zonder de noodzaak om specifieke stappen te volgen, jezelf overgeven aan het ritme en vrij bewegen zoals de muziek jou meeneemt. Ervaar wat dit met jou doet.

Een unieke danservaring. Samen zorgen we voor een verbonden sfeer waarin iedereen zich veilig voelt, vrij om te dansen, plezier te maken, te ontdekken, kwetsbaar te zijn en grenzen te verleggen.

Regels: niet praten, geen alcohol/ drugs, geen mobieltje en schoenen uit.

Docent: Rosalie Schippers
Dag: Woensdag 1 september en 10 november 2021
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
max. 6 deelnemers
Kosten: € 15,00

Godin in jou – Krachtbeeld van vilt

Een hartverwarmende workshop om tijdens creatie verbinding te maken met jezelf, Moeder Aarde en andere vrouwen, en jouw persoonlijke krachtbeeld te maken van vilt!

Tijdens het creatieproces geven we onze Godin onze intenties mee in haar baarmoeder met geurende gedroogde kruiden zoals kamille, lavendel, rozenknopjes, brandnetel, bijvoet en witte salie.

Je kunt uit verschillende symbolen kiezen om te verwerken bij je Godin. Ook nemen we de energie van de tijd van het jaar mee in het creëren. Je mag natuurlijk iets persoonlijks meenemen om aan haar vast te maken. Bijvoorbeeld een bedel, een speciale veer of steen. Aan het einde van de workshop is er een klein ritueel om jouw Godin te bekrachtigen. We blazen haar bezieling in zodat ze jouw persoonlijk krachtbeeld wordt.

Docent: Annelies Hendriks
Dag: donderdag 23 september 2021
Tijd: 10.45 – 16.30 uur
max. 10 deelnemers
Kosten: € 85,00

Inclusief materialen, koffie/thee, lekkers.
Exclusief lunch – zelf meenemen.

Inschrijven

    Kruis 1 of meerdere bijeenkomsten aan