Themabijeenkomsten: De Power Vrouw

Ontdek je eigen vrouwelijke kracht met ons prachtige aanbod om 2020 krachtig af te sluiten.

Al zal de natuur langzaamaan in inkeer komen en de blaadjes laten vallen, zo is het Lemniscaat Center juist in volle bloei. Want ik ben blij dat alles gestart is in deze onrustige en roerige tijd.

Het 4e kwartaal starten we met het thema Power Vrouw. Externe experts bieden jou geweldige, unieke en interessante workshops aan. Ik word er al helemaal blij van en hopelijk word jij ook enthousiast.

Hieronder lees je per workshop de inhoud, wie de docent is, wat de kosten zijn en uiteraard op welke dag en tijdstip je kunt komen.

Meld je snel aan, want door de corona is er minder plaats dan normaal. Onderaan deze pagina kun je je opgeven.

Tot snel ziens in het Lemniscaat Center,

Rosalie

The Art of Seduction

In deze 2 uur durende beleving gaan we als vrouw onderzoeken waar je eigenwaarde en kracht ligt. Door lichaamswerk oefeningen en diverse opdrachten gaan we in een veilige setting op een speelse manier onderzoeken waar jouw vrouwelijke en soms wat erotische kracht ligt.

Je hoeft niet in lingerie te paraderen, maar je wordt uitgenodigd om kleding aan te trekken waar jij jezelf mooi in voelt. Jouw kledingstijl kan sexy zijn, casual of Bohemian achtig.
Precies waar jij je fijn bij voelt, dat trek je aan.

Docent: Dineke Faas
Dag: Zaterdag 10 oktober
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
max. 8 personen
(18.30 – 20.30 uur wanneer de middag vol is)
Kosten: € 40,00

Godin in jou

Een hartverwarmende workshop om tijdens creatie verbinding te maken met jezelf, Moeder Aarde en andere vrouwen, en jouw persoonlijke krachtbeeld te maken van vilt!

Tijdens het creatieproces geven we onze Godin onze intenties mee in haar baarmoeder met geurende gedroogde kruiden zoals kamille, lavendel, rozenknopjes, brandnetel, bijvoet en witte salie.

Je kunt uit verschillende symbolen kiezen om te verwerken bij je Godin. Ook nemen we de energie van de tijd van het jaar mee in het creëren. Je mag natuurlijk iets persoonlijks meenemen om aan haar vast te maken. Bijvoorbeeld een bedel, een speciale veer of steen. Aan het einde van de workshop is er een klein ritueel om jouw Godin te bekrachtigen. We blazen haar bezieling in zodat ze jouw persoonlijk krachtbeeld wordt.

Docent: Annelies Hendriks
Dag: Dinsdag 27 oktober
Tijd: 11.00 – 16.00 uur
max. 10 personen
Kosten: € 85,00

Inclusief materialen, koffie/thee, lekkers.
Exclusief lunch – zelf meenemen.

Powerwalking

Powerwalking is wandelen met pit! Powerwalking is een sportieve buitentraining waar je energie van krijgt en lekker fit van wordt. We wandelen in een stevig tempo zodat je conditie verbetert. Tussendoor doen we spierversterkende oefeningen voor meer kracht en een betere vetverbranding.

Deze Powerwalking wordt afgewisseld met mentale oefeningen, dus zowel fysiek als mentaal krijg je als vrouw een BOOST.

Docent: Miranda van Kester
Dag: Donderdag 5 november
(reserve 12 november)
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
max. 10 personen
Kosten: € 17,50

Chakrameditatie

Het thema Power Vrouw wordt afgesloten met een meditatie van 45 minuten.

De chakra’s 1 tot en met 4 worden hierin meegenomen. De rustige muziek zacht op de achtergrond en de zachte en begeleidende stem zullen jou meenemen naar de connecties van de chakra’s en jouw lichaam.

Docent: Rosalie Schippers
Dag: Woensdag 25 november
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
max. 8 personen
Kosten: € 10,00

Inschrijven

    Kruis 1 of meerdere bijeenkomsten aan