Selecteer een pagina

Rosalie Schippers

Ik heb een professionele ballet opleiding (Havo voor Muziek en Dans en de Rotterdamse Dansacademie) als basis. Dansen is letterlijk in beweging zijn, zelfs als je stilstaat op toneel, gebeurt er wat.
Vanuit deze achtergrond zijn mijn wilskracht en doorzettingsvermogen de drijvende veer geweest voor het neerzetten van mijn ondernemingen.

Stilstaan is voor mij geen optie en achterom kijken zorgt er voor dat ik geen stap meer vooruit kan zetten. Dat betekent niet dat ik het heb losgelaten. Dat vind ik zelf ook onmogelijk. Iets helemaal loslaten kan namelijk vaak gewoon niet!
Ik kijk graag terug naar wat er geweest is, omdat dat mij nu hier doet staan, waar ik nu ben.

Vanaf 1 januari 2007 heb ik mijn onderneming Praktijk ROOS. Deze praktijk is voor natuurgeneeskundige behandelingen en massages voor particulieren en bedrijven.

Het Lemniscaat Center is sinds januari 2017 uit Praktijk ROOS gegroeid, oftewel het broertje van grote zus. Hier vallen de coaching voor professionals, particulieren en alle trainingen onder. Hierdoor is er een verduidelijking bij welke onderneming je terecht kan voor hetgeen je wilt.

De opleiding van Roy Martina – Master Coach Body & Mind, in 2007 heeft mij ontzettend veel gebracht. Wat een rollercoaster voor mij zelf, maar ook vele inzichten gekregen en wendingen gemaakt. Vanaf 2014 ben ik mij naast particuliere coaching gaan specialiseren in het coachen van o.a. professionals binnen de therapeuten- en massagewereld. Vanaf 1993 geef ik al trainingen en les en merkte dat vele cursisten en studenten behoefte hadden aan coaching, oftewel hulp bij de onderneming.
Ook andere beroepsgroepen (administratie-, energetisch werk) heb ik naar mooie Bloei geholpen.

Van elkaar leren en delen met elkaar zorgt voor verbinding en vooral voor beweging. Daarom is het Lemniscaat Center met het prachtige logo ontstaan.

Lemniscaat is eigenlijk een liggend getal 8. Altijd in beweging zonder begin en eind.