Selecteer een pagina

Aanbod voor ondernemers

Stel je eens voor:

Wat als jij de deur nu dicht zou doen zoals jij nu jouw leven leidt…. En je stelt je voor, hoe je jouw leven graag zou willen hebben. De deur dan weer opent en verbinding maakt met hetgeen je voor ogen hebt, daar mee aan de slag gaat en weer energiek in beweging komt?

Voel jij je ogen ook meteen gaan twinkelen, je hartslag sneller wordt en je een glimlach om je mond krijgt?

Ik deel graag mijn expertise met jou! Laat jouw onderneming succesvol worden zodat deze voldoet aan jouw verlangens en dromen. En succesvol zijn en DOEN vanuit jouw hart en passie.

Geregeld coach ik ondernemers die denken goed in beweging te zijn en het goed te doen. En toch valt dit vaak tegen wanneer zij met hun verhaal en vraag bij mij komen.
We hebben onze eigen ideeën en visie en blijven daar nog wel eens in hangen. Je bereikt dan niet wat je eigenlijk in gedachten hebt. Te weinig cliënten, – mogelijkheden, veel tijd kwijt aan waar je eigenlijk minder tijd aan zou willen besteden. Maar wat zijn dan nog de mogelijk-heden?

Allemaal vraagstukken waar jij en ik mee aan de slag gaan.
Haal het beste uit jezelf en kijk welk pakket het beste bij jou past! Start Up, Jouw Jaar, Brainstorm of Groei betekent bloei.

Voordat jij en ik het traject ingaan, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Op deze manier hebben wij beide de mogelijkheid een keuze te maken, de samenwerking wel of niet aan te gaan. Want tenslotte gaat het ook bij ondernemen, over keuzes maken.

Dit is kosteloos wanneer het in het Lemniscaat Center plaatsvindt, anders zullen de kosten
€ 15,00 excl. kilometerkosten bedragen.

Start Up

Ben jij een startende ondernemer en kan je wel wat hulp gebruiken met het neerzetten van jouw onderneming/praktijk?

Jouw jaar

Een jaar ondersteuning om te groeien en meer kennis en kunde te ondervinden voor jouw onderneming?

Groei betekent bloei

De training die al vanaf 2014 zeer succesvol is voor Professionals die al minimaal een jaar zijn/ haar onderneming hebben.

Brainstorm

Een sessie om even lekker te sparren, ideeën op te doen, veranderingen aan te brengen en vervolgstappen te zetten.

Actuele agenda

De komende tijd kun je meedoen aan de volgende activiteiten van het Lemniscaat Center:

[ecs-list-events cat='ondernemers']